Temat: Konflikt:)
Zobacz pojedynczy post
stary 06-06-2007, 20:53   #130
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vintermage Pokaż post
Licz się ze słowami to raz ,a jak byście mi dali dojść do słowa o taktyce tej gildii (oczywiście nie mówię ,że chce bo to aż śmieszne 23 druid huahua jako taktyk) było by inaczej ,a jeśli chodzi o ots'a to mam jednego fajnego jak chcesz to wbijaj (Haxoria przerobiony clijent 0 botów wersja bodajże 7.6).
Jeżeli nie macie wiary do walki no to sorry ale z takim nastawieniem to możecie walczyć na Harmonii albo Uniterze.
I się tak nie podniecaj tymi drobnymi usterkami w planach waszych taktyków mówię wam chcecie powalczyć to namówcie Xaema do walki po waszej stronie wtedy wygracie tą wojnę lub pozostawicie dobre wrażenie.
Powiedz mi co bybyło inaczej? Co ty byś takiego fajnego wymyślił. W dzisiejszych czasach niestety liczy sie bardziej level/bot/liczebnosc niż skill, co niestety pozostawia nas daleko w tyle. Wiara do walki opadła, po tym jak zostalismy beznadziejnie wychujani. Dolaczyc do nas mialo ku%#a pół nebuli i wyszło, co wyszło. Odnosnie xaema to nie wiem co on zamierza robic, ale jaki jest pokazal najpierw piszac post "forever loyal to tana max~", a potem olewajac to ze tana leci z servera.
TheDwarf jest offline