Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eizix
nie wiem co mnie podkusilo zeby znowu wlazic na to forum, boze, przestancie kurwa gadac glupoty skoro gowno wiecie ~~ nie wiecie czegos na 100% to japa a nie pierdolicie zeby wygladac na madrych i fajnych... juz kurwa przyszlosc przepowiadacie? polska ma wielu nastepcow nostradamusa widze, zal... nastepne kurwa klamstwo "dpft wpadlo i ttt ucieklo po zabiciu lolo" lmao... czekalismy chwile na mostku w edron ale dpft nic nie dzialalo bo luki czeka na neo, wtedy bedzie mogl wbijac na aate i smigac bez lagow, bo teraz moze byc kick i aata jeszcze by padl ;] w sumie fajnie beda mieli na lanie luki na aacie a netheril na bellishu albo medivhu.  dobra, zal tu w ogole cokolwiek pisac. btw skonczcie z tymi pomaranczami linda bo to zalosne jest ;] arcash puscil plote i kabanos sua puscil dalej i tak powstaly pomarancze linda.. n/c xD
|
tak sie sklada ze luki to moj rl ziom z osiedla i mi mowil ze padl lolo a oni ucieki co do neo to prawda 1mb i bedzie smigacz z pg i na wojnach aaata ;]
btw: wczoraj w nocy jak byla ta akcja to do lukiego jakies gowniarze dzwonili domofonem i musial zejsc do nich i im wjebac. A powiedzial tak " a huj ide na dol najwyzej padne ale tych co dzwonili zajebie " i juz nawet wie kto ;]