Temat: Biedny PK
Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2004, 13:00   #10
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Hmm ja nie mam screena, ale raz zabiłem pk, red skulla ja 24 czy 25lvl on 21lvlv knight. Tak więc expie sobie na amazonkach, wyczyscilem cala wieze, patrze a tu red skulla zaibja goscia, obok leza 4 trupy zwyklych gosci ;/ mysle sobie kurde, jakis mocny, ale ja bohater i posiadacz c-seta, mysle ze takim fsem mi niewiele zrobi. No to ja go pach pach hmm, on mnie tez hmm i gfb. Mysle sobie dobrze kutafon uzbrojony. Po 1 UHu odpuscilem sobie. Ale mysle mam 2 SD, szkoda zeby nie zabic, fs za 2 Sd good transakcja ;p No to ja zachodze i szkuam dzieki exivie, na szczescie niedaleko odszedl, znajduje go on se stoi na nabrzezu, obok druid 15 lvlv (gosciu gral na MC), no to ja go z hmm on mnie zaczal gonic. Jak zjechalem go do yellow hp gosciu zaczal uciekac (chyba uhow nie mial) no i poszedl na skos. Ja wtedy puscilem 2 SD i sie dziad zlozyl Podcodze patrze (a jako ze to red skull), otwieram a tam Giant Sword, plate armor, 200 blotow brass legsy pol bp of gfb i pol bp of hmm. Zaraz przyszedl druid i jedyne co udalo mi sie wyciagnac to gs korego i tak musialem wlozyc do worka i atszczyc po ziemi ze wzgledu na brak capa. GSa sprzedalem koledze za 20k (na Isarce kosztuje 30-40k) XD.