Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Candi
Narazie jeszcze jest ok, ale jeśli ftp się wkurzy to niestety ffu popamięta i raczej straci wielu członków, a w skutek tego upadnie... Ta wojna nie ma sensu, na Silverze jest zbyt dużo br i niestety zawsze będziemy w ponurej mniejszości. Rozbicie ftp jeśli nastąpi to w krótkim czasie pojawi się nowa gildia pod inną nazwą i zrzeszającą te same osoby. Narazie jedyne skutki jakie widze po tej "wojnie" to wymuszanie kasy przez członków ftp, bezpodstawne zabicia osób nie uczestniczących w wojnie. Spróbujcie wymyślić jakiś inny sposób żeby przejąc kontrolę, bo ta wojna nic nie da oprócz zniechęcenia do gry ffu i stracenia przez nich wypracowanych leveli...
|
Jak sie ftp wkurzy?
Oni juz sie dawno wkurzyli.. a tymbardziej jak tak duzo hlvli z ich guildii pada od noob lvlow.. te nooby moga nam obciagnac.. nic to im nie pomorze ze sie wkurza.. wiem ze duzo lepszej silvery nie zrobimy ale ja walcze chociazby po to zeby pokazac bra jakie sa cioty i troche ich powkurzac i poprzeszkadzac im w tej noobowatej cheaterskiej grze ;P a na tibie i tak juz w sumie klade bo nawet na nia czasu nie mam .. wiec mi to lata czy ja bede mial jeszcze gre na silverze czy nie..

a co do tracenia lvli to takie lvle to mala strata... taki 70 lvl to tam jeszcze nie jest taki duzy a w tej guildii wiekszosc ponizej 70...
Gorzej juz byc nie moze a lepiej jeszcze jest taka mozliwosc
Edit:
Feel the power academy deleted... -.- kijowo.. tam latwe fragi byly :S ale w takim razie ftp traci duzo ludzi... i duzo jeszcze straci