Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poyeman
Ja tylko czekam az lukiemu przywiaza neo 1mb i jak bedzie pocinac na Aacie wtedy zobaczymy czy Lind , Tiusio i reszta tych herbatników bedzie taka mocna.
Btw: To co napisal Lindl na forum...chyba skopiowal to ze stronki www.zal.pl ...
|
Dobra... powiem Ci tak jakie szanse ma 120 rp z 233 ms ? Gdyby Luki rozwalil Linda SWOIM charem to jeszcze jeszcze bo ciekawie by bylo zobaczyc duela 120 rp vs 120 rp... a 120 rp z 233 ms nie ma szans... wiec nie pierdol czy bedzie 'reszta tych herbatnikow bedzie taka mocna' bo majac chara 60~ lvli wiekszego od najlepszego sorca w TTT to nie ma czym sie chwalic... Aata i tak padnie na wojnie. Jestem tego pewien.
Co do piepszenia o PA po wojnie... OBIE gildie beda chcialy odrobic straty w kasie zeby miec na expa i szybkie odrobienie strat... wiec po wygranej wojnie albo TTT albo DPFT i tak beda robic PA to jest nie uniknione wiec nie ludzcie sie

. PA stopniowo ustanie.
@co do gadania o innych playerach Arcani...
Nie chce komentowac bo za duzo nie wiem... ale teksty typu 'Lind idz sprzedawac pomarancze' sa juz nudne. ( nie chodzi tylko o linda ale tez o inne osoby)
Podsumowujac:
1. Nie udawajcie 'wróżek' ktore przewiduja przyszlosc.
2. Nie pierdolcie smutow.
3. Bedzie jak bedzie i nie gadac jak bedzie kiedy wojne wygra TTT/DPFT bo tego nikt z nas nie wie!