Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poyeman
tak sie sklada ze luki to moj rl ziom z osiedla i mi mowil ze padl lolo a oni ucieki co do neo to prawda 1mb i bedzie smigacz z pg i na wojnach aaata ;]
btw: wczoraj w nocy jak byla ta akcja to do lukiego jakies gowniarze dzwonili domofonem i musial zejsc do nich i im wjebac. A powiedzial tak " a huj ide na dol najwyzej padne ale tych co dzwonili zajebie " i juz nawet wie kto ;]
|
Powiedzial ci to Kiperek na trzepaku? Ehhh Bula, dziecko, przestan sie tak ta gra ekscytowac to raz, po drugie wstyd mi przynosisz i to nawet juz powinienem sie zapasc pod ziemie ze z tego samego miasta jestem ale jeszcze do tego z tego samego osiedla wiec nie pozostaje mi chyba nic innego jak skoczyc z mostu :///
Luki nic by ci o wojnie nie powiedzial i moge sie zalozyc ze to ty katowales ten domofon ... aff szkoda ze w Krakowie jestem ... jakbym tylko mogl wtedy zejsc na dol
Wracajac do tematu Arcani: TTT wg mnie przegra i to z wlasnego powodu, sami sie podziela, to jest po prostu nieuniknione przy takim skladzie, wystarczy tylko kilka wtop i takie beda miec nastawienia w gildi ze sami do siebie nawzajem beda skakac. TTT to po prostu cykajaca bomba i tylko nie wiadomo kiedy wybuchnie.
Btw. Eizix skoncz juz z tym bo to sie robi nudne

, nie bede gral ani na Medivhu ani na Bellishu.