Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dispater
Powiedzial ci to Kiperek na trzepaku? Ehhh Bula, dziecko, przestan sie tak ta gra ekscytowac to raz, po drugie wstyd mi przynosisz i to nawet juz powinienem sie zapasc pod ziemie ze z tego samego miasta jestem ale jeszcze do tego z tego samego osiedla wiec nie pozostaje mi chyba nic innego jak skoczyc z mostu :///
Luki nic by ci o wojnie nie powiedzial i moge sie zalozyc ze to ty katowales ten domofon ... aff szkoda ze w Krakowie jestem ... jakbym tylko mogl wtedy zejsc na dol
Wracajac do tematu Arcani: TTT wg mnie przegra i to z wlasnego powodu, sami sie podziela, to jest po prostu nieuniknione przy takim skladzie, wystarczy tylko kilka wtop i takie beda miec nastawienia w gildi ze sami do siebie nawzajem beda skakac. TTT to po prostu cykajaca bomba i tylko nie wiadomo kiedy wybuchnie.
Btw. Eizix skoncz juz z tym bo to sie robi nudne  , nie bede gral ani na Medivhu ani na Bellishu.
|
marek to nie ja katowalem domofon bo mnie nawet tam nie bylo. A wiesz kto katowal?Tadziu(szaiba) i jego koledzy z klasy. z tego co mowil lalo
i krzysiek mowil mi o tej akcji ;]
Ostatnio edytowany przez Poyeman - 07-06-2007 o 00:36.
|