Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 07-06-2007, 09:27   #5555
Zodus Lorix Astera
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Nowa Ruda

Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 108
Skille: 88/85
Poziom mag.: 8
Domyślny Gtz

Gratz All :-)
Wszystkich lootow, huntow, lvli, skilli etc. xd
@Ci co sie wypowiadaja na temat Kolona.
Otóż jest to mój dobry kolega a ten ban nie jest dla niego tylko dla frajera który go shackował, taak Kolon miał hack dlatego nie ma 100 lvla tylko 97 i jeszcze mu hacker załatwił bana za hacking :S:S Takie życie....no ale jeżeli z paccami jest prawda to rzeczywiście troche hujnia... ;/ ;/ nie spodziewałbym sie tego po nim ;/
@Ten co powiedział że w wariatach było źle
Jak dla mnie najlepsza gildia. Byłem w niej odkąd powstała <dawna Era Zero> i było bardzo fajnie, i bardzo dobrze wiem że wypierdzielaliśmy od razu tylko tych którzy kłamali, noobowali, spamowali, "poblokash mi głardy?//" itp. nikogo za nic nie wyrzuciliśmy, coś musiałeś zrobić, a psuć gildii opinie tylko dlatego bo cie z niej wyrzucili, to przesada. :-/

To tyle na ten temat xd

@ Co do TH
Huah Astera rox.. -.-'
Po Morgu ktorego nie ubili, Feru na ktorego nikt nie przyszedl, zdziwilem sie ze w ogole go ubili.. Ale parodia westernu z tym TH, a słyszałem że Nando na*******ał p-bomby, ukradł kto inny, a Nando go od złodziei jedzie teraz, chociaz sam chcial to zrobic xD Najs zadyma, gtz Astera takich nabuf ten pomysł z czyszczeniem dobry xD

Ostatnio edytowany przez Zodus Lorix Astera - 07-06-2007 o 09:29. Powód: literuffka
Zodus Lorix Astera jest offline   Odpowiedz z Cytatem