Zobacz pojedynczy post
stary 07-06-2007, 10:41   #39
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Candi Pokaż post
Rookgard nie jest żadną wizytówką i według mnie nic nie powinno być dodawane. Co teraz jeszcze tam chcecie? Postawić wam tam miasto, dodać czary już na rookgardzie, dodać nowe bronie, różdżki, powiększyć teren z 3x? Rook powinien zostać taki jaki jest i kompletnie nic nie powinno się do niego dodawać, a rookstaylerzy jeśli mają ochotę expić 5 godzin dziennie na trolach, bugach i minotaurach to życzę powodzenia i nie widzę w ich grze ani sensu ani przyjemności...
Nie widzisz tego sensu i przyjemności co nie oznacza że my teżtego nie widzimy. Skoro nabiłem 1,5kk expa na "bugach i trollach" to chyba coś znaczy? I na pewno nie to, że boimy się maina bo wielu z nas posiada postacie na main (w tym ja) i to na całkiem wyskich poziomach.

A jak możesz mówić, że nie jest wizytówką? A co widzisz pierwsze po założeniu postaci? Ja nie mówie to o wprowadzeniu wandów czy innych pierdół. Rook jest teraz wyważony ale nie zmienia to faktu że potrzebuje zmian. Np kurczaki powinny być przeniesione za miasto żeby choć trochę ograniczyć plagę botterów z facc na 1 lvl zbierających pióra. Chcesz jeszcze kilka przykładów?

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem