Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vintermage
Nie podniecaj się tak to po pierwsze.
Po drugie to to jednak jest odwaga ,żeby wrócić i nie zostawić swoich towarzyszy ,a po trzecie jeśli mówisz ,że nie wrócił po raz 3 to albo ciebie tam nie było albo jesteś ślepy.A napisałem ,że miał głupich towarzyszy bo jak meleandra chciała się zbanować razem z shaelionem to mimo iż miałem 25 lvl to się wyuchałem.A skoro napisałeś ,że meleandra zabiła cele razem z masą to chyba naprawdę nie mówimy o tej samej bitwie (meleandra stała koło mnie i nawet nie widziała celi więc jak mogła ją zabić).A jeżeli nie wierzysz to Ci zapodam linka z filmiku który sam nakręcałem z tej bitwy i się przekonasz.
Ogólnie to aż żal...
|
Czyzby to z kad Meleandra mial fraga na Celandi ? Czyzby ci sie jakies fakty pokrecily ? No i co z tego ze sie swoim 25 lvlem wyuhales skoro bila cie jedna czy 2 osoby ...
Po drugie skoncz opowiadac jakies info zaslyszane od kogos lub nie do konca potwierdzone przez osoby ktore walczyly w wojnie ...
Co do bitwy na hills Meleandra zbanowal sie poniewaz to nie on gral wtedy postacia a dal postac komus innemu i powiedzial ze chocby nie wiem co nie dal sie zabic
PS. Jakbys nie zauwazyl to Redeo napisal ze bedzie walczyl dopoki nie wyladuje na rooku lecz narazie nie ma funduszy na dalsza walke.
Troche sie naszukalem ale znalazlem wkoncu :
Dec 03 2006, 20:35:48 CET Killed at Level 110 by Masakratus and by Meleandra ( jak wytlumaczysz to ?

)