Zobacz pojedynczy post
stary 07-06-2007, 13:16   #298
Lirdej
Użytkownik Forum

Lirdej's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Tu

Stan: Początkujący
Lirdej ma numer GG 7609154
Domyślny

Ja jeszcze raz napisze. Chciałbym coś dać do urozmaicenia profesji (w małym stopniu) i bradziej rozwinąć grę w sensie ustrajania domków, zabezpiecz do tibii itp. Dokładniej:
- exiva aby można było użyć w trochę więcej miejscach niż teraz (mało takich miejsc )
- jakieś zwierzątka dla graczy (tu wiele pola do popisu) np. chodziłby z tobą wszędzie i byłby niezniszczalny lub tylko był w domku (po twojej śmierci by odnawiał się razem z tobą). Urozmaicenie zwierzątek (dla facc np. 4 rodzaje dla pacc więcej np. 6-7).
- zwiększyć celność hitów (może trochę siłę) knighta
- zrobić outfit, który by przedstawiał dane eq jakie nosimy w danej chwili (oczywiście byłby to outfit, który można zmienić na inny jak nam się podoba) tu raczej byłbym przechylny aby tylko dla pacc.
- zwiększyć troszkę ilość i częstotliwość wypada z potworów broni miotanych i amunicji lub dodać jakąś broń typu spear może słabsze, które by było prawie takiej samej ciężkości lecz byłoby łatwiejsze do zdobycia.
Myślę, że to nie są jakieś ful w kosmos marzenia i są raczej bardzo realne do zrealizowania. Chciałbym podkreślić, aby nie było nic dla druta i sorka. Poza tym rzadnych czarów i innych pomocy ułatwiających gre knightom i palkom (oprócz tych co podołem).