@ Xyriela
Myslisz, ze jak ty nie padlas ofiara PA to wszyscy mieli taka szanse. Byc moze dlatego ze sprawialas wrazenie malego, biednego noobka nad ktorym sie wszyscy litowali, bo jak ktos probowal cie ubic to zasypywalas go wazeliniarskimi tekstami typu: "czemu mnie bijesz? ja chce byc twoim przyjacielem, bo jestem za slaba zeby z toba walczyc.. prosze dogadajmy sie.." Ja taki nie jestem. Nie bede sie przed nikim plaszczyl, tylko dlatego ze jest 50 lvli wyzej. Ja nigdy z nikim nie zaczynam. To oni zawsze szukaja zaczepki, zeby pozniej wyludzac kase. Twoja sytuacje rozni sie od sytuacji innych, wiec nie oceniaj wszystkich wg siebie , bo to nie jest obiektywne.
Co do Datte to nie masz racji. Ten koles mnie zaatakowal bez powodu i musialem przed nim uciekac z respa. Innym razem przeszedl samego siebie, kiedy kupowalem na trade pewien drogi item, on napisal do mnie, ze skoro kupuje taka rzecz to musze miec kase i jezeli mu nie zaplace to mam hunta. Od tego czasu drogie rzeczy kupuje noobcharem.
@ Burniasty Nie mam zamiaru wyzywac twojej matki, ja tylko komentuje twoje postepowanie. Takie same pretensje mam do innych Polakow w cruoris i to co powiedzialem tobie tyczy sie rowniez ich.
|