Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TaJemniczy
Popieram ci stary, popieram.
Niestety większość ludzi siedzi na bootach, wbija te 80/80 nawet więcej i potem jadom innym po psychice.
Nie wiem co jest takie podniecające w bootach? Czy to taka frajda że coś za ciebie zrobi? Ja mam satysfakcje, bo mogę spojrzeć w lustro i powiedzieć że sam doszedłem to tego.
|
Dokladnie masz racje.Sam dzisiaj siedzac i skillujac w piwiarni dwarfow spotkalem goscia na 12 lvlu ktory mi powiedzial:Wiesz ja sie o nic nie martwie postawie postac na bocie i w te 2-3 nocki beda 80/80 i bede wymiatal.
Tacy ludzie mnie wprost rozwalaja.Zgodze sie tez z Vendererem .Teraz od chwili kiedy zaczela sie mania na boty knight na 40 lvlu ze skillami 75/75 jest uwazany za sux tylko dlatego ze nie ma 80/80.To kompletna przesada.Wiele osob mysli ze te skille gwarantuja im komfortowy exp i wogole -.-.A co do ciebie to ludzi interesuje to w botach ze mozna sobie ustawic go tak zeby ci mlvl bil,odpowiadal jak ktos sie pojawi itp.Ostatnio zauwazylem ze szerzy sie fala ludzi expi na cave botach.Zasuwaja po calej kopalni nic nie mowiac i ubijaja -.-