Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2007, 01:15   #253
Rasse
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Szczecin

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Selena
Poziom: 60
Poziom mag.: 99
Send a message via Skype™ to Rasse
Domyślny

Afff, dawno mnie tu nie bylo. Czytajac te forum normalnie zal mi sie zrobilo...
Xyrielko, czyzbys nigdy nie pa'owala? Juz nie pamietasz naszego banshee questa? Juz nie pamietasz jak wjezdzalas ze swoja paczka do ab i czekaliscie kiedy tylko wyjde z pz? Czego ty chcesz, zeby wszyscy Cie piescili, chwalili, rozpieszczali? Co jak co, moze Cie nie lubie za bardzo ale szanuje, i ten post o szwedach i ich "rozmowach" to normalnie syf.
Mianowicie, kiedys jak Puge robil pa na servie i kazdy trzasl tylkiem kiedy tylko go zauwazyl, ja bylem jego providerem, w *huja se wtedy wrogow zrobilem no ale coz, kiedy do niego zagadalem, on do mnie z takim tekstem:
- Ok, ofcourse you can be my provider, but where are you from?
-Poland
-see ya in temple, now you are in deep shit!!
I hunci mnie do dnia dzisiejszego-.-
Nastepne, kiedys chcialem sprzedac Nortecowi dsme, cena mu sie nie podobala (chociaz wg price listy byla ok) przyszedl i mnie *ajebal, chociaz gadalem z nim pol dnia...po angielsku ofcuz-.-

Byle ktora gildia wygra ta wojne to i tak p.a bedzie na tym servie, wkoncu to serv pvp...Ja tam nie placze bo czasami tez lubie popekowacD (nie, szary?xd)

A co do Polakow, ktorzy dolaczyli do cru to ich w pewnym stopniu rozumiem. Chca se tu pograc, albo w przyszlosci sprzedac chara i dlatego dolaczyli do przeciwnej strony...chociaz ja bym tak nie zrobil. Napoczatku wybrali strone po ktorej beda walczyc i nie powinni od tak zmieniac..

@Scotty
haha az tak Cie nie lubia? uuuP ja tam Cie kofffffffam XD

Ostatnio edytowany przez Rasse - 08-06-2007 o 01:22.
Rasse jest offline