Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
wiedzialem ze jestes gupi ale az tak...
co soba reprezentuje??? mam szacunek znacznie wiekszej liczbie ludzi niz ty nawet w TTT (popytaj a zobaczysz)od bedka padlem bo sie nawet nieuhalem chyba sam wiesz zreszta a na wrl.... sam tiuso mnie niemogl zabic dopiero we 3 daliscie rade bo i tak niebylo sensu juz sie siotac pozatym jak ja plakalem ze padlem to albo ci na uszy padlo albo masz downa...choc raczej bym sklanial sie przy downie
jestes zerem na arcani od dawna i o tym wiesz chcesz byc kims bedac nikim....to ci sie nieuda
@up
ja sie raczej dziwie jak ares bedzie sie dogadywal na vencie....JABAJBAJ
|
czlowieku od 2 lat lizesz dupe kazdemu z dpft zeby nie miec hunta forever, pamietam jak po wojnie z ez do kazdego pisales "jak ci obciagne to mi obnizycie payment

" "jak ci zrobie loda to wyciagniesz mnie z war?", teraz wbiles do DPFT i zrobiles sie twardy a tak naprawde jestes cienki ... myslisz ze swoimi wypowiedziami bedziesz lepszy ? czlowieku wyzwiska od takiego zera w tibi i przedewszystkim na rl to dla mnie nic... byles liderem ez, blagales o pomoc a potem sam jako pierwszy chciales sie wyplacic jeszcze pamietam jak tlumaczylem ci co fosfik do ciebie mowi no bo jak takie zero moze znac chociaz 5 slow po ang... czlowieku ogarnij sie, stul pysk na forum i pokaz jaki jestes dobry w wojnie, pozdro z warszawy frajerze
22:40 Sua Mea: jak ci powiem ze ci pociagne druta to uratujesz mnuie?
od arowixa