ale denny temat.
Ja knightem (80 lvl) wbilem max 158k expa w 1 dzien(wiem slabo) a kumpel elder druid na tym samym lvl wbil 263k expa wiec chyba widac ruznice, nie?
co do bestów : Kumpel dzis kupił pacca(36 lvl , 38 mlvl) i wybrałem się z nim na cycki(popatrzeć na besty) . Po 2 czy 3 cyklopie kumpel walnął w niego 102 (po 3 minutach uzywania visa to best ) zaznaczająć ze stracił 20 many i to nie był jego best hit to druid gurą.
Ja mam 80 lvl (skille 80/74) i max z 1 recznej walnelem 160~ a z 2 ręcznej 219.
Przy stracie 40 many jego 2 best hity dorównują mojemu hitowi chociarz jestem wyższy lvl-owo od niego o 44 lvl.
I tu odpowiedz : Druid/sork na 40~ lvl moze zrobić tyle expa ile ja zakładająć ze nie patrzy na mf(ciagle sie zwraca).
@Demonq
Z założenia wynikam ze masz 20lvl i 100+ lvl widziałeś tylko na ss'ach.
150 sork/drut zaczyna expić na wrl(bloker + sd) , dragi/dl soluje z visa(masz racje) ale większość huntow i tak expi z sd/explo .
Który knight walnął za 300 z melee? Seromontis nawet ponad 270~ nie walnął , no moze jak wprowadza coś o sile mls lub lepszego ale wątpie.
Ps. Wole płacic za pacc 90 zł niż za Wowa 60 zł na miecha. A nielegalne Serwy są do dupy (zresztą jak cały wow dla mnie)
IP:77.79.210.73:27199
Hasło:klan
Nie toleruje Noobow z Honery ....
Cytuj:
"Gdyby te dzieci neo postawić jedno na drugim, ostatnie 'łupło' by główką w słońce..."
|
Ostatnio edytowany przez Adow Adan - 08-06-2007 o 16:53.
Powód: literoffka xD
|