Temat: Skandal !!!
Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2007, 21:06   #74
Golempol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 03 2005

Domyślny

Gram w tibie parę dobrych lat, i ZAWSZE ale to ZAWSZE na wieść o up wszyscy narzekali ze sie nie będzie dało grac, soule, znikające speary wtedy miała być apokalipsa ale jakoś przeżyliście... teraz cipy dążą do zrównoważenia profesji czyli żeby wszystkie postacie były sobie równe, i moim zdaniem nie na miejscu jest pierdolenie "Sorcem nie będzie sie dało grac" gdyby to było prawdą teraz by sie knightem ani pallem nie dało grac, sorc jest zbyt silny i trzeba mu te silę zabrać -.-. Moim zdaniem wszystkie profesje powinny być osłabione i to mocno, fakt ze ludzie powoli sięgają granic300 lvla i 90 mlva robi z nich prawie ze bogów, Orshabaale, morgarothy,ferumbrasy są zabijane prawie że na poczekaniu, a taki PoI quest robi sie go na zamówienie, i to nie dlatego ze jest za łatwy ale dlatego ze postacie biorące w nim udział są za silne. A tak w ogóle to przestańcie pierdolić marudy, nie graliście a już narzekacie, "a może ja wypowiem sie w taki sposób na temat waszych lodówek? Nigdy ich nie widziałem nie wiem czy je macie Ale na pewno są popierdolone" -.-

Tak w sumie to niepotrzebnie sie rozpisałem, mogłem poprostu dac linka do postu na ten sam temat ktory napisałem 1 rok temu,
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=85860 (firefoxa z kontrolą pisowni nie było to trochę błędów sie narobiło ;s )

Gdyby ktoś nie zrozumiał te zdanie z lodówka to był sarkazm/ironia (wybierz sobie)

Ostatnio edytowany przez Golempol - 08-06-2007 o 21:11.
Golempol jest offline