Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2007, 21:10   #36
Vatian
Użytkownik Forum

Vatian's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Domyślny

Gniewko, ja nie chce Cie tu gnoic, lub cos, ale powiedz mi po co sie tak kozaczysz na Valorii? Przyszedles tutaj i odrazu sie uwazasz sie za najbardziej wplywowa osobistosc na tym servie. Jak gadalismy o kyrze, to mi powiedziales, ze tez byles wplywowy swoim 70 druidem, w co mi sie nie chce wiezyc, bo gralem tam i wiem jak jest. Ja grajac 81 ek nic nie znaczylem, a przecierz mialem krystiana, ktory byl w gildii bioracej udzial w wojnie 140 ms-em. Zastanawiasz sie czemu Cie nie lubia, to jest wlasnie powod. Tak samo jest teraz rozpowiadasz na okolo, ze jest kozakiem i bierzesz udzial w wojnie, ze kazdy sie Ciebie boi. Mowisz, ze Fjaell~ robil na tobie PA, a potem mowisz, ze Last Wish jest na Ciebie ciete i ze jestes z Boundami, powiem Ci, ze tak naprawde i Bound i Last Wish leja na Ciebie z gory na dol To chyba wszytsko, naprawde nie jestes glupi jak sie z toba rozmawia dopoki nie zaczniesz sie przechwalac, a niestety robisz to czesto. Oprocz tego nic do Ciebie nie mam

ps. nie denerwuj sie, lecz przemysl moje slowa, bo ja nie szukam zaczepki, poprostu mowie to co mysle.

Ostatnio edytowany przez Vatian - 08-06-2007 o 21:15.
Vatian jest offline   Odpowiedz z Cytatem