Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thuygioshok
   Silver Flame z Turtlami, to było do przewidzenia... No, a jak przegrają to do guildi Lamusa i jego lamusków też dojebią       
17:04 Frank Wizion [16]: nei lubie cie
17:04 Frank Wizion [16]: i tak przegracie :S
17:04 Lindlay [120]: ja ciebie tez nie lubie
17:05 Frank Wizion [16]: exura gran
17:05 Frank Wizion [16]: zalozymy sie o 2k ze przegracie?
17:05 Lindlay [120]: tak
17:05 Lindlay [120]: 
17:05 Frank Wizion [16]: no to ja zapisuje rozmowe i przegrany placi 2k
Żeby nie było, mam świadków. Za miecha~ Lind płaci 2k
|
Zastanow sie czlowieku co mowisz. I kogo chcesz tym obrazic?
Wyzywacie sie i bijecie na forum jak dzieci z piaskownicy, a tymczasem fragi leca po obu stronach? Obydwie strony mowia ze wygraja trudno by nie faworyzowac wlasnego ja. Jednak zajmijcie sie wojna jesli chcecie wygrac czy przegrac a nie wyzywajci sie na forum tibia.com i tibia.pl i nie wiadomo gdzie jeszcze.
Jak juz powiedzialem to nie moja wojna jak chcecie bijcie sie ja mialem moja 2~3 miechy temu i to mi wystarczy. Po obu stronach mam starych dobrych znajomych. Lindlay z ktorym chodzilem na hero jak polowa z was jeszcz nie wiedziala co to tibia. Arcash ktorego znam juz ho ho ...Auron'el, Cramsha, Galithar, Wovimus. Jak i po drugiej stronie Luki Tharion ktory wiecznie biegal za mna by mnie zabic x] Thouri Shady ktory mi uratowal na lagu kilka razy dupe, Sakul Aelis i Bellish Elane ktorych znam od samego poczatku i pamientam jak byli ze mna w pierwszej guild x] Piekne czasy. Medivh Shady na ktorego moge liczyc, Maly gruby Knight ktory czesto chce biegac na hydry, Youffie, Zin Alin ktory kilka razy ~4 wbijal 100 lvl albo 100 ktorys i ciagle padal jak tylko wbil x] Dalacin Crawler, Ljubo De'Omerta, Voronix i na koniec Sua Mea ktory chcial mnie zajebac za to ze padl od huntera ktory podeszedl na Edron. I wiele innych osob ktore pominolem przypadkiem. Nie mam mojego miejsca w tej wojnie wiec nie biore udzialu. I wszelkie teksty ze Lamusini i jego guild nie chce dolaczyc do wojny sa nie na miejscu kazdy ma swoje powody i niech tam zostanie.