Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2007, 22:25   #476
BobbyX
Guest

Domyślny

Moim zdaniem będzie lepiej. Uhy będą dawać mniej hp - gra będzie trudniejsza. Zblokowanie Orsha przez 200+ kine nie jest dużym problemem, teraz będzie. Po prostu gracze typu MDW, EO, Tajfun, ba nawet 150+ nie mają w tej grze wyzwań, poza biciem 1000 miliona expa. Sorc był zawsze najmocniejszy w hitach, więc teraz jest równo. Oczywiście teraz każdy przerzuci się na kine. Tak jak było z sorcami. Jedna na 50 osób przewijających się przez depa Harmonii to kinght lub pal... Połowa w tym temacie mówi "JAK TO NAM SKUR***** UDUPILI SORCA NO KUR**!" bo visa zmniejszą. Na przykład expiłem sobie 50 MSem na tombie. Przychodzi jakiś 40 kina i zdaża się, że nie może w scaraba trafić, albo ma hity ~30, obrywając samemu. Ja podchodzę do scaraba 2 visy i dobitka z woi. Zazwyczaj nie stracę nawet hp... Przerzuciłem się akurat dziś na kinę, zanim dowiedziałem się o uptade(fala radości) Nudne mi się zrobiło wciskanie F1 i czekanie, aż potwor padnie, starając się tylko aby trafić visem. Obniżenie siły visa, może trochę przybliży kine i sorca względem hitów, chociaż kina i tak nie trafia zawsze jak vis... Te nowe bronie powinny wystarczyć całkowicie. Więc moim zdaniem te zmiany na korzyść kiny wyrównaja prawie idealnie. Czy idealnie okaże się po uptade.

Ostatnio edytowany przez BobbyX - 08-06-2007 o 22:27.