Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2007, 23:04   #506
Intrak
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 07 2006

LOL Zal to tego forum

Widze ze jak na kazdym forum macie lekkie problemy z czytaniem ze zrozumieniem (nie wszyscy ale DUŹA WIEKSZOSC)

ett#
Cytuj:
nie odnosi się do siły run i czarów leczących.
co w tym jest trudnego? Moze na wasz to sprobuje przetlumaczyc "Ja miac 4 em level albo wyzszy i ja uhac sie po tyle co zawsze"

tva# Łojoj sorce i druidy takie słabe i co teraz lecimy z okna wszyscy razem rozgi macie? MACIE, tansze manasy? MACIE .. ktos tam wczesniej wspominal ze takie wielkie waste... no widzisz jak uwazasz ze jestes ultra pr0 i chodzisz bez rycka to tak sie dzieje.. (chodzi mi tu oczywiscie o hunty)

tre# W koncu skonczy sie era "noobow" tak to niestety nazwe co uwazaja ze sa evul pr0 masta bo graja sorcami... w koncu sorc dostanie po "mordzie" od knighta i innych profesji a nie ze sorca bylo UE maker.. (mam na mysli Taifuna .. niby taki nie zwyciezony... padl od ekipy, a teraz to juz ekipa nie bedzie potrzebna do ubicia go)

fyra#Co do tego update czekam niecierpliwie na niego mam tylko jedno ale co do niego... z jednej strony podoba mi sie rzut "topołkiem" ale .. zeby nie zrobili z knighta hybrydy pall+knight... tego niechcial bym

fem#Tak jeszcze sobie mysle ze czas chyba rzeczywiscie pomyslec nad druidami.. rozumiem ze druid w "wymiarze" RPG to jest dobry healer, postac ktora zyje zgodnie z natura czesto przyjazna wszystkim do okola ale zeby z niego inwalide robic? Nie przesadzajmy... jesli w ten update nic dla niego nie zroba to radze pisac na forum tibia.com o tym a nie tutaj "spiewac gorzkie zale"

Na zakonczenie jesli jakis modek tu jest to niech zrobi porzadek przynajmniej z tymi ludzmi co sie wyzywaja od niewiadomo czego/kogo (ktos tam napisal do "kolegi" z forum ze moze isc krowe w pupe ladowac)

Prosze o wszelkie formy krytyki
Intrak jest offline