Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2007, 01:06   #563
Bykunn
Użytkownik Forum

Bykunn's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki

Stan: Na Emeryturze
Bykunn ma numer GG 6050652
Domyślny

Ludzie nie rozumiem, czemu dziwicie się, że Cipsoft daje wszystko/większość w nowych updatach Pacc-om ... Teraz pytanie : Chcielibyście za swoją cięzką prace nie dostać złamanego euro centa (grosza). Przecież to jest śmieszne. Ci ludzie stworzyli tibię nie spodziewając się, że odniesie taki sukces. Teraz wiedzą, że może to być ich źródło utrzymania i z tego korzystają. Wcale im się nie dziwie. A granie Facc jest tylko namiastką 'prawdziwej tibii' i ma wciągnąc i zachęcić do kupna Premium Account. Tak samo jest bodaj w WoW-ie jednak w niego nie grałem.

Co do samych zmian w updacie to wszystkie mi się podobają na papierze, ale co z tego wyjdzie zobaczymy za pare dni(tygodni?).

Śmieszą mnie ludzie, którzy mówią, że jak to knight ma dużo kasy albo że nie wydaje nic na hunty (np. hydry). Przecież są to bzdury. Knight na hydrach napewno wydaje najwięcej .... A, żeby się wzbogacić musi non-stop bić minosy ... a pytam się kto broni sorcom bić z monkiem chociażby senje czy mintwalin ... A expienie na wysokich lev jest nieporównywalne.

I tak jak któryś z moich przedmówców powiedział .. nauczmy się pokory i jak najpierw coś dostajemy, to teraz nie narzekajmy jak dostają inni.

Yours Bykunn

Ostatnio edytowany przez Bykunn - 09-06-2007 o 01:08.
Bykunn jest offline