Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2007, 01:12   #37
Azatarion
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatian Pokaż post
Gniewko, ja nie chce Cie tu gnoic, lub cos, ale powiedz mi po co sie tak kozaczysz na Valorii? Przyszedles tutaj i odrazu sie uwazasz sie za najbardziej wplywowa osobistosc na tym servie. Jak gadalismy o kyrze, to mi powiedziales, ze tez byles wplywowy swoim 70 druidem, w co mi sie nie chce wiezyc, bo gralem tam i wiem jak jest. Ja grajac 81 ek nic nie znaczylem, a przecierz mialem krystiana, ktory byl w gildii bioracej udzial w wojnie 140 ms-em. Zastanawiasz sie czemu Cie nie lubia, to jest wlasnie powod. Tak samo jest teraz rozpowiadasz na okolo, ze jest kozakiem i bierzesz udzial w wojnie, ze kazdy sie Ciebie boi. Mowisz, ze Fjaell~ robil na tobie PA, a potem mowisz, ze Last Wish jest na Ciebie ciete i ze jestes z Boundami, powiem Ci, ze tak naprawde i Bound i Last Wish leja na Ciebie z gory na dol To chyba wszytsko, naprawde nie jestes glupi jak sie z toba rozmawia dopoki nie zaczniesz sie przechwalac, a niestety robisz to czesto. Oprocz tego nic do Ciebie nie mam

ps. nie denerwuj sie, lecz przemysl moje slowa, bo ja nie szukam zaczepki, poprostu mowie to co mysle.
Spytaj się Nahha czy 2 godziny temu też był taki cwany. "I'm gonna report You to Bound leaders!!!11oneone". Sad. Bound bardziej już leje na Nahha niż na mnie (nie na Blaha, na Nahha!). A co do mojej historii na Kyrze, pogadaj z Moothem czy Rhu, jeśli Cię to tak interesuje.

Peace.

Ostatnio edytowany przez Azatarion - 09-06-2007 o 01:15.
  Odpowiedz z Cytatem