Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2007, 02:02   #572
tomoe
Guest

Domyślny Idiota...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez boorex Pokaż post
@up
Jasne bede czytal 50 stron o bzdurnym gadaniu " ja sie ciesze" "a ja sie nie ciesze".
@OT
Jakby zbalansowali postacie na takim poziomie jakim sa - to by byla sztuka.
A teraz tibia jest duzo trudniejsza i podchodzi pod jakies smieszne MU z tymi lvlami na bronie i rownie smiesznymi czarami dla pala i najta.
MS/ED zdupiony konkret.
Pale nie maja sie czym cieszyc jak na 100 lvlu beda bic po 45 z hmmow w potwory. NO ! chyba ze uzyja swojego czaru ktory zapewne jebnie ze 80 kosztem 300 many.
Knighty - co z tego ze lepsze obrazenia jak szybciej i tak nie poexpisz bo bedzie cie ograniczac twoja gowniana bron od 13 lvla, bo nastepna bedzie od 45.

Ogolnie tibia bedzie wielkim shitem,
pozdrawiam wszystkich palkow ktorzy masowo kupowali hmmy na hunt na poi dls

No i ciekawe ile knight sie bedzie uhal ? na 70 lvlu 300 ? czy ile? bleh....

Ogolnie w moich oczach znizyli poziom gry i nic wiecej, knight sie mniej uha/sorc mniej klepie, vis sorca = 100, hmm pala = 30, bolt pala = 200, hmm sorca = 150.

Aew...zmotali caly system gry....
jesteś idiotą... Zapoznaj się z tematem poczytaj trochę, zagraj zobacz jak jest a później się wypowiadaj....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Goldscorpion Pokaż post
To pisze na pierwszej stronie a nawet w pierwszym zdaniu. Więc do cholery po co sie wypowiadasz skoro nawet nie czytałeś newsa??
Wkońcu jeden co umie czytać ze zrozumieniem chociaż

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Funfel Pokaż post
jakie 3/4 4/4 jak juz -.- proponuje zrobic spam na forum UPDATE SUX NA KAZDYM TEMACIE NA TIBIA.COM DOLACZACIE SIE SORCOWIE ? SORC TO POTEGA TIBI I NIECH TAK ZOSTANIE JEBAC KNIGHTA!
Tobie by się przydało iść do szkoły a nie się orać w tą głupią gre... Poryty jesteś człowieku zamiast czerpać przyjemność z gry widzisz tylko CYFERKI ... Żal mi ciebie na prawde

Ostatnio edytowany przez tomoe - 09-06-2007 o 02:10.