09-06-2007, 09:30
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2007
Lokacja: St. Leonard on Sea
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 33
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 38
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mazgier
Do wszystkich jojczących sorców i druidów - moglibyście się zamknąć i NAJPIERW trochę pomyśleć zanim zaczniecie skamleć jak rozwydrzone bachory, którym zabrano ulubioną zabawkę???
PRIMO: W newsie stoi jak byk, że postacie magiczne do 60-70 levelu, a to dotyczy 99.99% "narzekaczy" praktycznie nie odczują zmian w stylu gry.
SECUNDO: przycięte zostaną tylko zadawane obrażenia, exhaust ani siła leczenia się nie zmienią, a więc...
TERTIO: ZANIM ZACZNIECIE WYĆ i skomleć, że "niebo wam spadło na głowę" pomyślcie, błagam spróbujcie choćby - JAK BARDZO może zostać przycięta siła czarów/run? 20%? 30%?? NO I CO Z TEGO???
Mój MS aktualnie bije z e-visa (wiadomo, podstawowa broń sorca) średnio ~190. Czyli np. vampira biorę na 3 hity, czaaasem na 2. Jeśli stracę nawet 30% siły czaru, czyli średnia spadnie mi do ~130 to... będę vampa brał na 3 hity, czaaasem na 4. Joj, tragedia, świat się kończy, idę sprzedać sorca na Allegro...
GS solo - dziś na 7-8 hitów, po upie na 10-12? Straszne....
Smok solo - dziś na 5-6 hitów, po upie na 7-8? Koszmar...
Necro solo - dziś na 1 hita z e-wave, po upie 1 hit z e-wave + dobitka z HMM? Ostateczna zagłada wszystkich postaci magicznych w Tibi...
itd., itp... Tak, gra sorcem kompletnie straciła sens, zostaje wejść pod stół i otworzyć sobie żyły...
Owszem, spadnie tempo zdobywania expa przez postacie magiczne i zwiększy się waste na co trudniejszych huntach. I co z tego?
Cała różnica sprowadzi się do zwiększenia czasu na wbicie kolejnego levela i konieczności noszenia na hunty kilku bp mf więcej. Wielka mi tragedia...
|
hahaaa jeden normalny sorcere...  wyjasiles to jak dobrze sie dało... a o uptade.. bedzie swietnie.. 
|
|
|