Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2007, 10:40   #621
Lady-Yny
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 06 2007

Problem Zal :P

Ja ma takie zdanie:
Polepszenie palków i knightów - good
Dużo moich kumpi gra tymi profkami, i wiem jaka meczarnia jest dla nich wbijanie lvla, ile knightem można siedziec na żółwiach, małpach i innym sianie, a powyżej 100 lvla na tych dragach czy dlach, knight w starciu z demonem ma szanse ale z waste bo nonstop explo wchodzi(żal)
Co do palka niemam zastrzeżen jest to najcięża z profesji, kradzież spearów czy kamyków jest uciążliwe dla palka który dopiero co wyszedł z rooka Więc tu CipSoft z tą sprawą poradził sobie na złoto
Co do magów i druidów, sprawa tu jest calkiem inna, tu CipSoft ma troche rację, żeby obrażenia zadawane z sdków zależały bardziej od mlvlu, niech taki MDW też robi runy, a nie expi 16h/dobę, ale z burstami to przesadzili jak mag lub druid czy knight ma przejść anni bez burstów, popularny jest team 4x Knight, ale jak maja teraz go przejść skoro 3 knightów nie będzie mogło atakować demonów, a magowie czy drudzi też będą mieli cięzko bez burstów- to co CipSodt zrobił ztym to jest żenada
Lady-Yny jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.