Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2007, 10:40   #623
KonioMaster
Użytkownik Forum

KonioMaster's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Mysłowice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vori~
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immo~
Świat: Refugia
Domyślny

Zobaczymy co będzie, imo. cipsoft idize dobrą drogą i nie chodzi tu już o polepszanie expa czy faworyzowanie jednej prof. czy drugiej ale o hmm... przerwanie tej monotoniczności. Knight co f axe, d lance potem sca i koniec?

Teraz będą bronie podzielone na graedy, gra nie będzie się ograniczać do w/w wymienionych broni, bedzie po co wbijać ten lvl a nie do 100 z tym samym lecieć. Kina już nie kupi sca na 50lvlu(brawa cipsoft)

Druga sprawa to nie nazywanie tego co dostanie knight i palek czarami. W wowie i lineagu(głupie porównanie) wojownicy mają umiejętności które odpowiednio używane dorównują umiejętnością magicznych postaci i to właśnie głównie biega w mmorpg. Więc umiejętności pochłaniające mane są jak najbardziej wskazane.

Inna sprawa to nie udupianie sorca za bardzo. Chodzi o wyrównanie tej przepaści jaka dzieli ich a knightów że o palkach nie wspomne.

Sądze również że powinni zająć się druidem. Nie chodzi o jakieś super ofensywne czary, ale o rozszerzenie umiejętności leczących i (kto wie) może nawet jakieś buffy (zaszalałem)

Dodanie czarów do sorca i druta uważam za konieczność. UE E wawe vis/mort
w dzisiejszych czasach w porównaniu do reszty voc. może być nawet zbyt wygórowane, ale za niedługo jak kina dostanie nowe bronie palek też to sorc znowu będzie nudniejszy, a przecież jak robią to niech robią coś do porządku.

Jak już wspomniałem na samym początku tibia może się stać (powoli) mniej monotonicznąi nudną rozrywką. A przecież o to nam wszystkim chodzi.

P.S.1 Tak czy siak nikt tego nie przeczyta, temat ma już ~55 stron nawalanki z nielicznymi mądrymi postami ^.^
P.S. Vil, jak masz zamiar napisać coś pokroju,,Nie porównuj Lineage do Tibii'' to nie pisz, ja to wiem ale te umiejętności i bronie bardzo mi pasują do Lineage

The best and highest guild forum at Refugia land

www.immortales.fora.pl

Visit us!

Ostatnio edytowany przez KonioMaster - 09-06-2007 o 10:42. Powód: Nie nazywanie razem...(pedant)
KonioMaster jest offline