Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vicious
Tak się zastanawiam. Jak ci wszyscy sorce z lvl 65+ expią że mają waste, wy chyba musicie nie zbierać loota z potworów.
|
lol tu dales ja ma level 68 teraz akurata znalazlem miejscuwke bez waste ale do levelu 40-67 ciagle waste i watste czasem po 5 k a godzine
wiec nie mow tak bo poprostu pokazujesz swoja glupota
@ ludzie wy macie jakas wojna??? knighci nie lubia sorcow??
ludzie jedni bez drugich zyc nie umia wiec to ze pogorszyli sorca to powinni wszyscy plakac bo to na kazdym sie zle obruci a to ze polepszyli knighta to dobze tylko i tak nie hunty nikt z nim nie pojdzie
@ mowicie zeby zabrac ruzdzki dla sorcow..
a co by bylo jak by zabrali wam czary
a sorce mowily by zeby wam zabrali swordy , axe i club
co bycie wtedy powiedzieli??
@ moze wszyscy sie mylimy i poprostu nie obniza sily visa tylko jego sila bedzie zalezec od magic levelu tylko ale nie bedzie przelicznik 1 mlvl = 2
tylko moze 1 mlvl = 3 lub 4
wiec trzeba byc dobrej mysli
@ ja osobiscie sie ciesze ze zrobili lepszych knightow i palkow , tylko szkoda ze z nimi na zadne hunty nie polaze bo jak mam walic z visa po 50 to po jednym huncie musial bym kase na allegro wiec poprostu mi sie nie oplaca
teraz hunty beda wygladac tak
1 knight bloker i 3 knightow shoterow ktuzy beda walic po 30 z hmm
i wy sie smiejecie ze udupili sorcow
KAZDY JEST POTRZEBNY
KNIGHT = BLOKOWANIE
DRUID = LECZENIE
SORCER= UDEZANIE Z MAGI
pALEK + UDEZANIE Z SILY FIZYCZNEJ
taka kombinacja byla potezna
@ ostatnia zecz w*****ajaca
NIE ZROBIA NIC DLA FACC !!!
no i bardzo dobze , nie dosc ze macie za darmo gre to jesce nazekacie
!!

jaki im to interes ?? mam plan tym wszystkim co nazekaja ze nie ma nic dla facc skonczcie szkoly i idzcie do pracy dostaniecie pieniadze i rozdajcie je ludziom na ulicy kturzy i tak beda nazekac ze im malo