Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl
Chłopaki, nie kłóćcie sie..... jesteśmy w jednej gildii i obecnie naszym nadrzędnym celem jest Zdobycie władzy na tym zaśmieconym przez papierki Gaury po bigmakach serwie.
|
lol, tutaj widzimy poziom Twojej inteligencji... ograniczasz sie tylko do wyzywania, jechania po innych graczach, zero żadnych przesłań. Jak chcesz się pokazać to idź na forum dla trolli. Te forum zaczyna sięgać dna, same wyzywanie, mijanie się z rolą forum...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk
Ty ja padłem i jakoś sie nie gniewam znobiłem troche ale to tyko gra. Czemu desperacko wy jestescie głównie do mas logów i robienia pułapek. lecz na openach wymiekacie taka jest prawda i tak kto ma jakie pvp jak wyskakuje Ci 10 vs 2. Obojetnie jakie PVP i tak nic nie zrobisz i czemu nazywasz nas nobami? To jest tylko gra człowieku.Wyzywasz kogos od nobów a sam lepszy nie jesteś bo wiesz jak to jest jak jest 23 vs 6 a 10 vs 2. Czyli sam wiesz ze PVP obojetnie jakie nic nie da nic.
|
wyszlismy w 6 na opena, to oczywiscie, wy zalogowaliscie 20 noob charow (30+lv), których powybijaliśmy, ale oczywiście nie mogą być wliczani w war statsy... pomimo przewagi liczebnej, nie możecie nas pokonać