Temat: Skandal !!!
Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2007, 12:39   #123
Demonq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 05 2007

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 77
Skille: 20/26
Poziom mag.: 59
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrealfus Pokaż post
bez urazy, jestes debilem.
i co? spadnie ci sila magi o 20% i co? zamiast 170 uderzysz 140 z visa i co? spalisz 20 many wiecej to co rece ci odpadna? i czytaj uwaznie newsa "Pall i Knight beda uderzac z run duzo slabiej" (bodajze tak to szlo) a ze u sorca bedzie liczyl sie mlvl to bardzo dobrze, bo po ostatnich updatach byl naprawde malo wazny
A myslisz ze sprawiedliwe bylo gdy sorc/drut rozwala wszystko wbija po pare lvli dziennie (70lvl+) a knight/.pal co? gora na 1 - 2 dziennie ich stac i to juz kosztowalo caly dzien.
myslisz ze co skillowanie skilla powyzej 80 bylo lajtowe? no i co? wskillowalem i gowno mi to dalo, dalej bylem slaby gdy sorc juz biegal i expowal spokojnie.
Teraz dopiero bedzie fair play i sobie pogadamy jak sorc bedzie spierdzielal jak mu wyskocze, juz mnie zabic nie umi a teraz to ja bede wstanie jeszcze efektownie sie obronic inaczej niz ucieczka. Teraz bedzie dopiero gra jak za dawnych czasow (tibia 6.9 - 7.4 mmm... )
@topic
i pisze jeszcze ze sorc / drut do lvl 70 - 80 nie zauwazy roznicy wiec o co drzesz kapcia? mowiel spadnie ci o pare % sila magi to swiat sie nie zawali -.- uzyjesz ten bp mf wiecej ( i tak jzu tani jest 1,1k a kiedys 2k) i nic ci sie nie stanie

@up
kolego popieram cie w 100%

@Czesio
Bedziesz mogl jej uzyc ale nie wykorzystasz jej pelnych atrybutow

Bez urazy ale starzy cie niedojebali
co by bylo jakbys przeczytal ze twoje hity obniza sie o 30 np. best z 220 spadl by ci do 190 podobnie jak srednia hitow
pozatym w*****acie mnie knightci mowiący na temat gry magie
chujha wiecie a sie wymadrzacie. I nie pierdol ze bedzie sie zwracac exp.
mowisz zebym sie nie plul bo mam 73 lvl a 70-80 nie poczuja roznicy.
pedale glupi jest dopiero czerwiec do konca roku mam zamiar wbic 100+ lvl wiec juz bede czul roznice i to spora.

Maze zeby tak jeszcze CIP zmniejszyl moc uleczania sie uhami i to sporo.
to juz widze wasze teksty " teraz nic nie bedzie sie zwracac sux update itp"
Demonq jest offline