Temat: Skandal !!!
Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2007, 12:47   #125
Epikur
Użytkownik Forum

Epikur's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny co do broni

więc co do broni to poddam wam moja teorie.

Całość broni dodana będzie na lvl 100+ ponieważ najlepszy knight w tibi to 301lv a licząc logicznie to skoro jest 60 broni z czego są 3 rodzaje broni club, axe, sword, to na każdy rodzaj przypada po 20 nowych broni dlatego wnioskuję że dopiero od lv 100 będą one dostępne ponieważ i llvl musi mieć odpowiednią broń i hlvl też stare bronie zaspokoją potrzeby do 100lvla na 100 będzie SoV (np.) a nowe bronie będą rozmieszczone co 10 lv od 100 w górę albo w qestach albo będą leciały z potworów tak więc 20 broni idealnie pasuje na lv 300 co 10 lvli każda

I tu kolejna dobra nowina sorc drut i pal nie nałoży broni typowej dla knighta poza brońmi dla całości profesji czyli rynek się dosyć szybko zapełni nowym weaponem i ceny nie będą aż takie duże.

inna myśl nasuwa mi się taka że 3 bronie można będzie zdobyć czyszcząc tą nową arenę MVP co powstanie na każdy poziom inna broń.

A co do kłótni wyżej to ja mam 65Ek i 112Msa i nie narzekam na to że hit będzie mniejszy bo od kiedy pamiętam waste miałem tylko na demonach i water elementach "NOOOOOOBYYY"

Ostatnio edytowany przez Epikur - 09-06-2007 o 12:50.
Epikur jest offline