09-06-2007, 13:38
|
|
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
Witam
Pisałeś, że chciałbyś dostać prywatne dział/temat na forum. Bardzo proszę:
http://gildie.pl/
Cytuj:
Bosal:
Gildie.pl to miejsce dla tych osób, które pragną stworzyć podfora w naszej społeczności, które nie będą dla wszystkich widoczne.
Jeśli jesteś liderem gildi w grę typu Tibia, WoW, czy może zupełnie inną, chętnie założymy Ci takie podforum. Dzięki temu, będziesz miał Swoje prywatne miejsce dla członków Twojej Gildi w dużej społeczności.
Są też oczywiście pewne wymagania, nie zakładamy for małym Gildią, dlatego możesz odpaść przy selekcji.
Ciekawym rozwiązaniem jest też stworzenie własnej grupy prywatnej, gdzie możesz dyskutować z ludźmi, którzy interesują się daną tematyką. Nikt, oprócz należących do grupy, nie będzie miał możliwości pisania, ani oglądania postów. Ty będziesz mógł przyjmować lub odrzucać podania o przyjęcie.
Forami Gildii, oraz Grupami Prywatnymi zajumje się Shinjix.
Tutaj zostaw zgłoszenie jeśli chcesz mieć forum Glidii. Grupy prywatne tworzymy w innym wątku.
Oto co masz napisać w zgłoszeniu:
* Z jakiej gry jest dana gildia [tibia, WoW, GuildWars, etc.].
* Nazwe swojej gildii.
* Tytul, ktory dostana osoby z dostepem do forum gildii.
* Kto bedzie liderem gildii (bedzie zatwierdzal podania graczy do danej grupy) ! Prosze podwac nazwe uzytkownika tego forum!.
* Na jakim serwerze [swiecie - w przypadku tibii] jest dana gildia, kiedy zostala zalozona, ilu ma czlonkow.
* Dlaczego chcesz zalozyc forum gildii?
|
To by było wasze prywatne forum, gdzie moglibyście pracować nad poradnikami itd. A na forum Tibia.pl można by zrobić temat, gdzie zamieszczalibyście poradniki itd. Tylko oczywiście ktoś z supportu/adminów/moderatorów musiałby to kontrolować. i macie swój temat tam publikujecie gotowe poradniki itd i jest gitara.
To jest tylko moja własna opinia/propozycja a nie stanowisko Tibia.pl w tej sprawie. Tak ciężko napisać PW do jakiegoś modka/admina ??
|