Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demonq
nie beda wyrownane pale i knighty beda lepsi i to wlasnie jest problem bo mieli byc rowni
i widac ze nie wiesz co to jest gra sorcem bo dla mnie wand moze nie istniec
zeby tylko byla moc exori vis taka jak teraz i wandy moga nawet zlikwidowac
bo nie ma z nich zadnego pozytku
|
Wez idz spac skad kurwa mozesz wiedziec ze knighty beda lepsi beda tylko dorownywac sorcom i w koncu zadawac jakies hity z broni np w demona no bo czy to jest sprawiedliwe ze ktos robi skille 100/100 przez bardzo duzo czasu patrzac sie na slimy i zaznaczajac co 2 min zeby przez godzine wszedlo jakies 3% a nawet mniej i z najlepszej broni zobaczyl chmurke na demonie??? to taki sorc "poskilluje" mlvl robiac runy oczywiscie pozniej je sprzedajac lub normalnie pojdzie expic i mlvl sam sie zrobi ciesze sie ze zostana dodane nowe ataki w koncu gra najtem nie bedzie nudna a z tibi juz nie bedzie sytuacji ze sorc bije roty z w hammera na bocie lub strzela burstami z luku jak pall, knight ktory sie specjalizuje w walce mele na wyzszych poziomach efektywnie expi runami bo bron za slaba itp Zeby nie bylo zawsze lubilem grac knightem ale mam tez sorca i niech wyrownaja profesje tak zeby kazdy sie dobrze zastanowil nad wyborem postaci a nie ony sorc Aha powtarzam jeszcze raz sorc dalej bedzie zadawal potezne hity wieksze od najta ale najt to bedzie cos 70% mocy sorca tylko ze bedzie mial wiecej hp cap i tansze bicie (runy pewnie drozej wyjda niz manaski na mane potrzebne do tych nowych atakow)
Takie jest moje zdanie i wedlug mnie kto dalej nad tym placze nie wiedzac jak to bedzie wygladalo w praktyce niech S P I E R D A L A J A na truskawki xD