Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2007, 17:21   #753
Trevcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: Świecie

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Trevaris
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 78
Skille: 88/86
Poziom mag.: 7
Trevcio ma numer GG 2703573
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez swirek88 Pokaż post
To jest śmieszne, knight i palladyn będą Bogami w tibii, a druid popadnie w wymarcie, czemu? Druid ma najgorzej z całej 4 , sorc se jakoś poradzi, bo ma ue i energy wave. Druid bez pacc nadaje sie tylko do klepania UH i nic wiecej. Druid z paccem nadaje sie tylko na healera, a exp ?? Moze i mamy vis i mort, ale jak maja to zmiejszyć to będzie źle. Teraz knight znowu bedzie mial najwięcej kasy, a druid i sorc coraz mniej, bo przecież runy i mfy kosztuja. Teraz każdy będzie robił palla i knighta, moim zdaniem knight nie miał, źle za blokowanie miał kase bez jakiegokolwiek waste, bo zawsze healer sie znalazl. Moim zdaniem to nie jest wyrównanie postaci, to po prostu jest zabicie druidow. Jak nie powstanie coś dla druida , to są oni skończeni. Niektórzy mówią, że druid i sorc są teraz bogami, ale czemu druid, sorc rozumiem ma ue energy wave, a druid ? Druid ma jedynie mort i vis, leczy ale leczenie = mf, a mfy kosztuja mimo wszystko. Dlatego nie uważam ze druidzi i sorckowie są bogami, jak coś to Sorckowie są Bogami teraz.
Będzie tak jak z palladynami, że było ich coraz mniej. Za rok spodziewajcie się kolejnego wyrównania, bo druidzi przestaną być tworzeni. To jest moje zdanie. Cya Pogrążony w żalu Druid.

To ma być wyrównanie profesji, a nie zrobienie z paladina i knighta "mega super powah" profesji. Chciałbym zauważyc, że druid nie ma najgorzej ze wszystkich profesji, często są zabierani na hunty żeby healowal "exura sio", co za tym idzie też sobie przy tym expi np. hydry. Napisałeś "Teraz knight znowu bedzie mial najwięcej kasy, a druid i sorc coraz mniej, bo przecież runy i mfy kosztuja. " A uhy nie kosztują dla knighta? Pomyśl... Jeśli uważasz, że ten update to zabicie druida i sorca, to moge to samo powiedzieć z wcześniejszymi updatami, że to było zabicie knightów i palków. Takie jest moje zdanie