Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2007, 18:00   #230
<OMO>
Użytkownik Forum

<OMO>'s Avatar

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Opole

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leathoon
Profesja: Knight
Gildia: Arystokracja
Świat: Candia
Poziom: 74
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
Domyślny

@UP
Można było tylko:
1.Nie mogę robić tarnsferów na konta zagraniczne
2.mam abonamet w którym dostaję 200 złotych co miesiąc a płacę tylko 75 złotych
3.tak moim zdaniem jest taniej ^^

EDIT:
Moi drodzy rodacy dziś nie tylko miałem okazję sie cieszyć z wygranego pacca ale również miałem okazję paść przez pioeprzoneo nooba [CHAR]Felpyss[/CHAR] z gildii [GUILD]War Tactical Commanders[/GUILD] który nawet mi nie odpowiedział czemu mnie zaatakował i zabił. Ale mogę sie domyślać że to przez nią padlem [CHAR]Iro'nya[/CHAR] ponieważ wszedłem na resp soldków w kazz (nie zostawiła nawet listu) potem zaczeła mnie naparzać za max 6 hit to sobie poszedlem i zostawiłem idiotkę w spokoju:/ jeśli ktoś może dorwać tego suk**synka to bardzo byłbym wdzieczny. Nadmienie tez ze przez to że padłem wypadł mi k-armor nad którym nie ma co płakać bo mam ich w zapasie jeszcze z 4 ale bardzej mnie boli utrata Bohów.

Panowie i panie tak nie może byc żeby 56 ms bił 34 kina no ale coż można było zrobic?? poprostu sie przekreciłem i nic z tym nie moge zrobić ale wy możecie pomścić kolegę.
Wybór ich losu należy do was i do mnie po tym jak postaram sie shakować całą tą pieprz**ą gildię ale to niestety wymaga czasu i precyzji ale dzień sądu ostatecznego i ich też sięgnie

Ostatnio edytowany przez <OMO> - 09-06-2007 o 22:26.
<OMO> jest offline   Odpowiedz z Cytatem