Temat: Skandal !!!
Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2007, 20:07   #175
Szarancza
Użytkownik forum

Szarancza's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gered Pokaż post
a mnie sie nawet podoba, mam tylko nadzieje, że bedzie to prawdziwy balans profesji, tak, żeby każdą grało się tak samo i żeby różniły sie od siebie tylko stylem gry. no, przynajmniej bedzie komu uhy sprzedawac
Z tym sie niezgodze do konca balans mosi byc ale nie zapominajmy ze postacie magiczne powinny expic najszybciej na wyzszych lvlach a na nizszych wolniej i to niepowinno ulec gruntownej zmianie miejmy nadzieje ze cipsoft otym niezapomnial

@Down
Bo to jest magia na magie niema obrony i zadaje najwiekrze obrazenia zreszta we wszystkich grach mmorpg jest tak. Wyrownanie profesji ok ale sorc niemoze zadawac takich obrazen jak knight bo to by bylo smieszne balans nie polega natym aby knight mial hity jak sorc z sd tylko natym zeby kazda profesja mozna bylo przyjemnie grac, expic bez jakiegos hard style lol. A dlaczego powinny szybciej expic niewiem jak ci to inaczej wytlumaczyc jak to ze na magie niema obrony ktorys rodzaj magi zawsze dziala.

Zreszta bardziej mnie interesuje to co po up date bedzie mogl wyprawiac pallek gdyz ta profesja gram. Musimy czekac na up date aby sie przekonac jak to bedzie ;]

Ostatnio edytowany przez Szarancza - 09-06-2007 o 23:05.
Szarancza jest offline