ćpuna ? hahahah DObre Dobre N/c i niepowiem kwesti ktora nasowa mi sie na mysl popytajcie ludzi to wam powiedza co i jak na wasz temat.
@ Mori moze ja powinienem napisac to gdy ponosilo cie na Ventrilo cisniecie i wyzywanie Swe na Ventrilo to calkiem proste i normalnie zagranie czlowieka ktory gra w Tibie A nie ona Nim?
Szczycisz sie Matura moze i moj jezyk jest plytki ale pisze co mysle a nie proboje sie podpodobac innym zeby zle omnie niemysleli.
Jest Pare osob ktore szanuja mnei za to co pisze na forum bo (prawie)zawsze pisze prawde bez sciemniact i proby ukrycia czegos co i tak jest oczywiste.
Co do Misiekmena Chodzi oto ze przez 2 lata w moich oczach zrobil malo bo twierdzielm ze wtedy mieli latwiej ale no coz pomylilem sie i przyznam sie do błedu i (Sory Misiek za to ze powiedzialem ze nic nierobisz bo niefragujesz Wbiles ostatnio Lv czy tam odrobiles Pozdro).
Moze i nie Pawel padal ale niechodzi tylko o padanie powiedz mi kto daje passy 2 czlowiekowi by nim gral podczas wojny nic niewiedzac o tym co sie dzieje do okola ( tym bardziej niemowiac otym nikomu). Informacja o sprzedarzy chara byla by calkiem na miejscu badz informacja ze wiecej niebedzie walczyl.
Ostatnio edytowany przez Bolter - 10-06-2007 o 02:35.
|