Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Allorx
Na konkurencyjnej stronie tibia.pl ( nie powiem jakiej bo warna dostanę, a o jaka chodzi to kazdy sie domysli) wypowiedzi są nieco radykalniejsze.
No to ładnie... na swoim 20 lvlowym knighcie ze skillami 76/75 bede walczyć avengerem pozyczonym od kolegi tak samo jak fireswordem, jak mniemam.
Dla mnie czasy tibii 7.6 były najlepszym okresem.
Tibia mnie zafascynowała swoją prostotą i grywalnością, oraz oryginalnością.
A teraz te wymagania levelowe żywcem wzięte np. z Mu albo L2... Dziwne czary... Zadaję sobie pytanie: dlaczego więc mam grać w tibię, skoro w innym Mmorpgach jest tego dużo więcej i jest lepiej?
No i zrezygnowałem z kupna kolejnego pacca ;].
Pozdrawiam
//Allorx
|
Czyli, jak rozumiem rezygnujesz z Tibii ponieważ na 20 levelu, używany przez Ciebie "pożyczony od kolegi Avenger" nie będzie już tak efektywny jak był? Jestem doprawdy
wstrzonśnienty (przez całą minutę próbowałem wywołać w sobie współczucie wobec Twego cierpienia ale zdołałem jedynie zapluć się kawą ze śmiechu...).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shifos Wielki
Niepotrzebnie mieszaja przy profesjach bylo dobrze a teraz h lev sorkow dostana po dupie i ciekawe kto bedzie czyscil z ue rozne dziwne miejsca?
|
Gdybyś podjął heroiczny wysiłek przeczytania newsa
ze zrozumieniem, wiedziałbyś że "dziwne miejsca" będą czyścić z UE ci sami sorce co wcześniej tyle, że
być może będą musieli walnąć 2 UE zamiast 1...