Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avo
Taa?? A z kąd wiesz że sklejam lepiej od ciebie?? Hmm?? Nigdy tu fake nie dawałem............
|
Baa... gratuluję czytania ze zrozumieniem. A może to było słuchanie bezrozumienia osoby obok, która umie czytać?
Widzisz Koper przewidział twojego posta. Wiedział, że nie będziesz umiał poprawnie skleić wyrazu "skąd" i tym samym masz dowód, że jesteś w tym gorszy od niego (sklejaniu ofc).
Kiedyś czytałem, że można obliczyć łatwo IQ. Od 100 pkt odliczamy pomnożoną razy trzy ilość kropek (wykrzykników itp. itd.) po trzech przepisowych, które powinny być. Tutaj wychodzi - 73 pkt IQ! Gratulujemy
@Yuno
Jak dał to już mu skasowali...
@fake
Baa, jakoś nie przepadam za fake'ami na podstawie gry. To zabija całą frajdę fabuły, ale twoja sprawa... A do tej gry to już zupełnie mam złe skojarzenia, bo nie jesteś pierwszy ani pewnie drugi, który wykorzystał Fable (czytaj: tamci to tak skopali, że mi zostało w pamięci?).
Ale co do grafiki to tylko masz rację z tymi dachami, brzydkie. Ale dzieci nawet fajnie wychodzą.
Btw. W grę nie grałem, ale niech upora się z łotrem i po tym zabierze małemu zabawkę, którą podaruje siostrze!