@Stasioman
Teoretycznie tak, w praktyce nie wiem. Radzę przeczytać tłumaczenie ze strony głównej, masz w jednym z tematów na forum, do którego link dałem na początku.
@Ojczul1
Za dużo pisania, do gry fighterem strategia raczej nie potrzebna. Sterowanie jest takie jak w wielu MMO, nie wiem do czego masz wąty :/
@Xantro
Expowiska są dla wszystkich... Jak grasz magiem, polecam przyzywać chowańca, który za ciebie wybije większość potworków

A i radzę zostać na rooku do 20.
Do wszystkich grających na Wrath!
Shadowbane na mainie jest trudną grą, zwłaszcza jak zabija cię każdy. Proponuję, kiedy już skończy się wystawianie ocen (ja mogę już jutro, bo poprawiam ostatnie) sformować drużynę na 20lvlach (możecie troszkę poczekać, 20lv to 4h gry max) i iść razem na jakieś większe expowisko. Jak ktoś przyjdzie/będzie to go uwalimy, tak jak inni to robią, bo z grupką graczy szans nie będzie miał, jak przyjdzie Hlv to i tak nas ubije a w grupie expi się szybko. Po tak 30-40lv można by już założyć jakąś gildię, a w wakacje ją ulepszać, bo będzie czas. Chętni na to expienie, pisać do mnie na gg z profilu lub słać PW z nrami gg. Odpiszę jak będę mógł.
Jedyne wymaganie - 20lv, żeby był równy start.