A oto mój filmik:
http://files-upload.com/285471/Futbalxd*****.html
Są tam spakowane dwa pliki - Mecz oraz Ceremonia Rozdania Nagród.

Fotki świetne. Dla tych, którzy chcą wiedzieć więcej - film. W meczu przeszkadzał sufit na Salmonie, który strasznie utrudniał grę... odkryto to zostało podczas treningu RB, również w tym miejscu, dzień wcześniej... zastanawialiśmy się więc z Panem Klockiem, czy nie lepiej zrobić mecz w zagrodzie dla owiec. Potrzebni byliby czterej ludzie i około 15 boxów... ale skoro Klocek załatwił już wszystko, kupił zapewne z 2 bp od antidote i zapewnił eskortę to poszliśmy.

Nie było większych incydentów. Nubowie rzucali wprawdzie śmieci na boisko, ale czym byłby mecz bez rozrób, miotania się szalikami! Foty z zablokowaniem Trade Roomu i wielkim trapem na fieldach za parę lat będą tym, co dla nas teraz Gs'y na TS.

Na moim filmiku nie uchwyciłem momentu trapu, gdy wszyscy zaczęli padać specjalnie. :\ Dlatego, że... padłem już 3. xP
Cieszę się bardzo, że Rook Balanced zajęło drugie miejsce, prawdziwy sukces. !!! Rispect dla Hyna, Lorda, Juniego i Gofina!
Jedno mi się tylko nie spodobało... choć wzrok wytężałem jak nigdy w życiu nigdzie nie zauważyłem cziliederek! A co za tym idzie... wymiany koszulek.
Podsumowując: mecz udany! ^,^
Vial