/\ up
Dokładnie to samo sobie pomyślałem, taki 70-90 RP to przecież na DL'ach wali bolt > hmm > bolt > hmm i tak aż ubije a co teraz ma być to chyba nieporozumienie.. najwyżej że bolty będą wchodzić częściej za 150 i max hit się zwiększy to rozumiem : P
#Filipeck
Sorry, czytałem wszystko co napisał ten CM, wczytywałem się próbując wszystko ogarnąć i na 99% chyba większość wiem.
No to tak
Pall i knight będą działały na zasadzie maga - czyli, wcześniej palek mając 100 dist czy miał 150 lvl, czy 30, czy 340 walił tyle samo (tak napisał CM) a teraz będzie tak jak w przypadku sorcerera. Mianowicie jeżeli 80 MS ma 80 mlvl i 200 ms ma też 80 mlvl to będzie widać różnicę w hitach (obecnie różnica byłaby ogromna, po updacie tez bedzie ale mniejsza) więc palek na 200 lvlu i takim samym dist co 80 palek będzie miał średnią z boltów także większą ponieważ teraz do hitów melee wlicza się 1% lvla, ofc skille są najważniejsze.
Najbardziej irytuje mnie to że palek będzie miał strasznie trudne combo do zrobienia... Atakuje z kuszy {np infernal bolt} odrazu zmienia na enchanted spear i do tego może dołożyć exori con/SD (za 50 xd). Nie mam pojęcia jakich hitów się spodziewać po tym "potężnym" spear ale pewnie będzie on w granicach 100 w człowieka, no i infernal/power bolt myśle że za te 200 wejdzie co daje nam około 300 combo w przeciągu 3 s (po załadowaniu nowej broni trzeba poczekać około 1.5-2s)
/\ mogę się mylić i pisać głupoty ale tak ja to wszystko widzę.
pzdr
|