Niezła taktyka ze strony cipsoftu. Tak niepozornie chcą zwiększyć sobie zarobki na paladynach. Do tej pory paladyn nie tracił dużo nie mając pacca. Oczywiście było dużo dodatków, ale np. przez długi czas, gdy huncił na guardach nie potrzebował pacca. Teraz, gdy upośledzą runy to raczej trudno będzie mu wyczyścić dwarf hell na początku żeby zacząć tam huncić.
Zgadzam się z LookamZzaRogu, że teraz będzie pełno palów i nawet nie będzie można zarobić na desertach. Jak tak przeczytałem kilka stron to ludzie jesteście żałośni. Siła czarów nie zmieni się wam jeśli macie levele do 70. Później już nie będzie poprostu tak, że będziecie walić jakieś super hity z vis. Cip zmniejszy wam visa i np. da mu maksymalny hit 250. Dla mnie świetne było zawsze to, że paladynów jest mało i miło jest grać profesją, która powszechnie uważana jest za trudną. Jestem osobą, która nie idzie za tłumem i jeśli wszyscy mają sorców to ja mam palka.
Co do tych spearów to aż się już boję. Teraz każdy palek 30 spearów w łape, vamp shield i leci na wszyscie potwory, a hity w niego już są bardzo małe. Takie ulepszenie nie jest według mnie dobre. Powinno się dodac paladynowi nową amunicję, która nie będzie droga. Jestem ciekawy od którego levela teraz palek będzie mógł nosić kuszę. Ja obstawiam, że od 30

Moje marzenie dla palka to, żeby szło walnąć combo ze strzał