Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2007, 17:13   #621
Raxeff
Użytkownik Forum

Raxeff's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Chojnice

Stan: Aktywny Gracz
Raxeff ma numer GG 9693754 Send a message via Skype™ to Raxeff
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lubie_orzechy Pokaż post
Twój mózg jet chyba ostatnio offline...Jaki lvl 16? ŁAŁ ?

<<ironia>>GOGOGOGO 22 LVL...
STARY ZAZDROSZCZE CI LVLA, ITANZ PLIKS !! DAsh COs ? ? PROSZe PROSZE !!
Chciałbym miec 22 lvl...PEWNIE MASZ DOBRE EKU ??<<ironia>>

Twoj Stary popadł w nałóg, on gra po 4h-5h dziennie, to jest duzo ?
Ty tyle czasu tracisz na bawienie sie samochodzikami...

Zazrość i tyle, moje zdanie...
Coś nie tak z Tobą? Nie dopszuczasz do siebie informacji, że ktoś próbuje się pośmiać z Mateusza Dragon Wielkiego? Czy jest to zabronione?

Lvl 16 może i ma, ale co z tego? Taka osoba może być bardziej doświadczona aniżeli Ty, co nie powinno być dla Ciebie śmieszne. I po co odrazu udajesz jakiegoś debila? Chyba, że nim jesteś. W takim razie sorry, bo wiesz, wyszedłeś na debila jak mało kto. A, i się zastanwiałem, czy takie gadanie o rodzicach (no chyba, że ty nazywasz swoich starymi. Ja do moich rodziców mam szacunek, jeśli u Ciebie coś jest nie tak, to Ich tak nazywaj) ma jakikolwiek sens? Tak samo mógłby powiedzieć coś o twojej Mamie lub Tacie, co DLA MNIE przyjemne by nie było.

"Debilizm, i tyle. Moje zdanie..."

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gotic Pokaż post
O NIE! MOJ WIELKI MISTRZ PADL! SKACZE Z OKNA! JAK JUZ NIE BEDZIE EXPIL TO MOJE ZYCIE NIE MA SENSU! MATEUSZKU CO SIE STALO NIEE! BEDE TWOIM PRZYDUPASEM TYLKO PROSZE EXPIJJ! ZMOCZYLEM JUZ MONITOR NA MYSL O TYM ILE EXPA STRACILES!! NIE ROB MI TEGOO((

Dostosowalem sie juz do poziomu tego tematu?
Heheheh, ten temat dla mnie miał taki poziom zawsze, co w końcu ktoś inny poza mną ukazał A, i tak. Dostosowałęś się

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
3x@up
Żal -.-" Próbujesz być śmieszny?;/

@up
Do Ciebie to samo... Btw, jak to mozliwe, że strzelałeś hunter'em w Skull staff?

Padło mu się i wielka afera
"Żal -.-" Nie musi być śmieszny, aby ukazać poziom tego tematu, bo poziom już nawet nie jest śmieszny. Jest żałosny.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
@up

OWNED! Wiesz co to jest: literówka?!
Nie za dużo ich? "Jasió bardzo hciał jeść, ale odhudzał się", "Owned, Ovned, Pwned, Ovn3d, nie wiesz co to literówka -.-"

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wapniak-zupa Pokaż post
żal noobkow co pisza ze mdw sharuje konto.... a co do seremontisa to nie zapomnijcie że on jest knightem!!! a co do rarow mdw to moze dam wam ssa z jego domku!(znaczy bede pod domkiem xD)
Żal noobków? Dla Ciebie ktoś, kto ma swoje zdanie jest noobem? Prawie nikt w tym temacie nie dopuszcza do siebie jakiejkolwiek złej informacji o Mateuszu, jakby był on ich guru, czy nie wiadomo kim...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bert Pokaż post
Padło mu sie... Sam jestem w szoku i bardzo jestem ciekaw jak to sie stało... Szukam w necie jakiegos info moze na jakims forum ;]

Jak można być w szoku jak ktoś padł w grze komputerowej?

@topic

Ostatnie dwa dni Mateusz grał po 10h dziennie, prawdopodobnie, aby odrobić stracony poziom. Dzisiaj gra drugą godzinę. Ciekaw jestem, na której się skończy.
Raxeff jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.