Dmag od broni im wzrosnie , beda tez mieli ataki magiczne ktore nie wiadomo ile many ostatecznie beda zabieraly a po kazdym dlu moga sie szybko napompowac mana na full i bedzie to napewno tansze od strzelania z hmm. Np te rzucanie bronia na dystans ? Zreszta o ile wiem dmg exori tez wzrosnie i bedzie zalezny od skila i posiadanej broni wiec na 120 lvl kina bedzie mial naparwde czym strzelic w 3 dle naraz bo tak prosciej i szybciej bedzie mu sie expic ;P Arsenal kiny i pala wzrosnie i beda go uzywali w zaleznosci od sytuacji wiec mozliwosci jest duzo a tego hmm czy gfb nie dawaly - robiac z knighta naprawde wysokolevelowego ciecia ktory expil niewiele szybciej niz kina np na 80 lvlu.
Sorcom zas o tyle sie zmieni ze beda expic hard monsters solo ale juz na wyzszym levelu niz dotychczas - bo to byla lekka zenada jak solo sorce okupowaly hydry bijac po kilka naraz juz od 110 lvla , nie wspomne o innych miejscowkach.
Teraz wspolne hunty beda podstawa - zmniejszy sie przez to pewnie exp / dzien postaci ale bedzie mniej wiecej wyrownany.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz
Ostatnio edytowany przez mago - 10-06-2007 o 17:53.
|