Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2007, 22:14   #134
Corsolopussy
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatariel Pokaż post
Odezwał się ten co skacze z kwiatka na kwiatek, może opowiesz jak tam expienie po "wygranej wojnie" na Thori bo o Beryli wiesz mniej niż Dres który grał od pierwszego dnia tego servera i brał udział w 90% wojen. Co do mojego chara to gram aktualnie na moim rycku który znajduje się na jednym koncie wraz z Vatarielem więc siłą rzeczy konto jest używane poza tym to że Ty uciekłeś sprzedając chara nie znaczy że ja też muszę acc sellerze...

Co do Beryli i 'wojny' to trzeba jeszcze troszkę zaczekać...
...
Hm, VATARIELU napisze Ci tak
po 1 - nie wiem mniej, zaczalem nie dlugo po tym jak powstala berylia
po 2- expienie hm, nie tak zle , nie daje przynajmniej soba pomiatac
po 3- kwiatek? frajerze...nie wypowiadaj sie...moim liderem jest Daffy, z nim jestem od 2 lat i WIEM CO TO KURWA LOJALNOSC KAPUJESZ? A TY CO ZROBILES? LIZALES DUPSKO EXCAILOWI I JAK WPADL W KLOPOTY TO SIE UMYWALES...ZAL CIE CHLOPIE. JESTES TAK UZALENIONY ZE BARDZIEJ SIE MARTWISZ O CHARA.
po 4- dres, jestes taki sam jak vata, pogadac z wami mozna, ale jak przychodzi co do czego to wolaloby sie was nie znac :')
po 5- przejebany pocisk :/...account seller omg :<...a co mialem czekac az PANISKO Vatariela zabija i bedzie robil ZAJEBISTA GILDIE 'TOO LATE' ? nie dzieki...

W przeciwienstwie panowie do was , ja podejmuje decyzje jak facet, wiem kiedy jaka , a wy? Przyjaciele wszystkich, tylko zeby neutral byc a i tak na koncu stracic chara...zalosne

ps. nie probujcie mi cisnac, bo mnie szanuja na Berylii, a na was za plecami gadaja ze jestescie popierdolonymi lizusami, frajerami ,sry. ALE TAKA PRAWDA.
ja nie zostawilem kumpli w potrzebie i nie mam zamiaru,zreszta sam popytaj jak jest na Thorii ...powodzenia na tej PYTERZE xd , bye.
  Odpowiedz z Cytatem