Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2007, 23:07   #26
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

@up:
Super. Żadnych argumentów.
Ale dobra, wpadła mi do głowy jedna możliwość (ty jednak nie raczyłęś ruszyć swego "musku" by spróbować coś sensownego powiedzieć poza darciem się w kółko to samo)
Kolejna opcja to zdecydowane podniesienie siły czarów leczących, tak by rekompensowały zmniejszoną siłę magii.
I na chwilę obecną jest to chyba najrealniejsze rozwiązanie i pokrywa się z tym co napisał CIPsoft.
Jednak ty mi nie byłeś nieczego w stanie udowodnić poza pitoleniem w kółko jedno i to samo i do tego ja cię wyprowadzałem z równowagi próbujac dyskutować.
Rotfl
edit:
Dodałem taki fragment do mojego artykułu
Cytuj:
Oczywiście jest też druga opcja, do której doszedłem próbujac dyskutować z NinJą.
Nie było o tym pisane, i pokrywa się to nawet z tym co pisał CIPSoft.
Tak wieć bazowa siła czarów i run leczących może urosnąć o tyle, by po osłabieniu siły magii u graczy pozwalała przyzwoicie huncić profesjom niemagicznym.
Ta koncepcja jest bardziej realna i pozwala bez wielkich ingerencji w kod utrzymać sens obecnego leczenia.
Więc czy to co napisałem wcześniej na ten temat było kłamstwem?
Tak naprawde obie rzeczy to domysły - i nic nie jest pewne.
Jeden domysł może być bardziej realny inny nie. Ale żaden nie ma potwierdzenia.
A kto wie? Może CIPsoft nas jeszcze czymś zaskoczy?
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.

Ostatnio edytowany przez eerion - 10-06-2007 o 23:21.
eerion jest offline