Zobacz pojedynczy post
stary 11-06-2007, 00:12   #137
Vatariel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vatariel
Profesja: Paladin
Gildia: Wave
Świat: Berylia
Poziom: 139
Skille: 102/80
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corsolopussy Pokaż post
...
Hm, VATARIELU napisze Ci tak
po 1 - nie wiem mniej, zaczalem nie dlugo po tym jak powstala berylia
po 2- expienie hm, nie tak zle , nie daje przynajmniej soba pomiatac
po 3- kwiatek? frajerze...nie wypowiadaj sie...moim liderem jest Daffy, z nim jestem od 2 lat i WIEM CO TO KURWA LOJALNOSC KAPUJESZ? A TY CO ZROBILES? LIZALES DUPSKO EXCAILOWI I JAK WPADL W KLOPOTY TO SIE UMYWALES...ZAL CIE CHLOPIE. JESTES TAK UZALENIONY ZE BARDZIEJ SIE MARTWISZ O CHARA.
po 4- dres, jestes taki sam jak vata, pogadac z wami mozna, ale jak przychodzi co do czego to wolaloby sie was nie znac :')
po 5- przejebany pocisk :/...account seller omg :<...a co mialem czekac az PANISKO Vatariela zabija i bedzie robil ZAJEBISTA GILDIE 'TOO LATE' ? nie dzieki...

W przeciwienstwie panowie do was , ja podejmuje decyzje jak facet, wiem kiedy jaka , a wy? Przyjaciele wszystkich, tylko zeby neutral byc a i tak na koncu stracic chara...zalosne

ps. nie probujcie mi cisnac, bo mnie szanuja na Berylii, a na was za plecami gadaja ze jestescie popierdolonymi lizusami, frajerami ,sry. ALE TAKA PRAWDA.
ja nie zostawilem kumpli w potrzebie i nie mam zamiaru,zreszta sam popytaj jak jest na Thorii ...powodzenia na tej PYTERZE xd , bye.
"Alot of people being inactive in Kamikaze -
5-10 people on ventrilo MAX all days -
Bloodz could make a comeback whenever they wanted, just that they didn't know we was so inactive -
Vaarberg got scared that they would find out how inactive we where, so he decided to join them, since bloodz would come back sooner or later

Bloodz won the war cause of Kekao, and those german people.
"

Ciśniesz za Daffym (Vaarberg) jak pies a co on odpier***a to nie widzisz bo masz klapeczki na oczach albo Ci po prostu było wygodniej spierd***ć do silniejszych Na Thori ludzie z Ciebie też mają beke więc się tak nie wybielaj.
Co do mnie to raz nie walczyłem bo nie miałem neta no ale ok był to mój błąd a Ty sam "nie zostawiłeś kumpli" sprzedając chara?. Odnośnie Too Late to kilka osób w nim na bank się bardziej 'zasłużyła' niż ja czy Ty więc się nie wypowiadaj o tej gildi...
Vatariel jest offline   Odpowiedz z Cytatem