Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatariel
" Alot of people being inactive in Kamikaze -
5-10 people on ventrilo MAX all days -
Bloodz could make a comeback whenever they wanted, just that they didn't know we was so inactive -
Vaarberg got scared that they would find out how inactive we where, so he decided to join them, since bloodz would come back sooner or later
Bloodz won the war cause of Kekao, and those german people."
Ciśniesz za Daffym (Vaarberg) jak pies a co on odpier***a to nie widzisz bo masz klapeczki na oczach albo Ci po prostu było wygodniej spierd***ć do silniejszych  Na Thori ludzie z Ciebie też mają beke więc się tak nie wybielaj.
Co do mnie to raz nie walczyłem bo nie miałem neta no ale ok był to mój błąd a Ty sam "nie zostawiłeś kumpli" sprzedając chara?. Odnośnie Too Late to kilka osób w nim na bank się bardziej 'zasłużyła' niż ja czy Ty więc się nie wypowiadaj o tej gildi...
|
NA WSTEPIE - nie ucieklem tylko daffy zaproponowal mi tam gre, i zebym wzial ze soba swoich ziomkow
co do aktywnosci itd , myslisz ze to prawda? HAHAHA zaytaj Vashiego i kazdego innego ktory tam gra.
WIESZ CZEMU SIE ZACZELA WOJNA? bo DEMPAH chcial ujebac Xa'xare i Hestriala...

daffy nie chcial mu na to pozwolic i zaczeli sobie cisnac ....
UP- olewa mnie? nie sadze skoro sam do mnie pisze i pozycza mi sca/sova kiedy mi sie podoba, wycierac dupe to mozesz starej. btw. nie spierdolilem , tylko przegralem wojne miedzy innymi przez takie osoby jak vatariel i dres. kthxbye