Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2007, 23:48   #141
Vatariel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vatariel
Profesja: Paladin
Gildia: Wave
Świat: Berylia
Poziom: 139
Skille: 102/80
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corsolopussy Pokaż post
vatariel, co robiles jak my walczylismy ? PYTAJA SIE O TO VASHI, MAIN, GORNIK.... CO ROBILES? DAJ SOBIE SPOKOJ, BLAGAM CIE.

ile razy siedzialem z nimi po nocach ZEBY BYLO DOBRZE JAK DAFFY POJECHAL DO BOSNII ? CO ? DO 4 czekalismy zeby kogos ujebac... GDZIE BYLES WTEDY? W DUPIE.

TERAZ MI CISNIESZ ZE JA KOGOS ZOSTAWILEM? NIE. JA ZOSTAWALEM DO SAMEGO KONCA , NAWET BEZ DAFFIEGO, BEZ GIPO, ZBIERALEM LUDZI NA VENTO I ROBILISMY MASSLOGI. NAJPIERW POPYTAJ LUDZI JAK BYLO, A POZNIEJ WYPISUJ TUTAJ BZDURY.
Gościu weź się obudź bo gadasz tylko o ostatniej wojnie a o innych w których walczyłem/walczyliśmy jakoś nie wspominasz, a to że dostaliście to nie było dlatego że ja nie doszedłem tylko dlatego że GiPO sobie poszło na Elysie no i że Sonde~ padł w niewyjaśnionych okolicznościach... co Ty robiłeś Xitem jak ja i Aqua~ walczyłem we wcześniejszych wojna? Skakałeś z jajka na jajko a na papu mówiłeś kupa.
Co do Thori to ok jesteś lojalny do Daffiego i biegasz za nim jak piesek ale czy on jest lojalny do innych? To co napisał jeden z Twoich dawnych kompanów z którym teraz walczyłeś nie jest wyciągnięte z palca.
Teraz na Beryli może znowu będzie war do którego ja dołącze chociaż nie będę już tam grał, a Ty się zesrasz bo sprzedałeś chara żeby go nie 'zwastować', kto tu uciekł?

Ostatnio edytowany przez Vatariel - 10-06-2007 o 23:56.
Vatariel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.